Sinnerstad Ridcenter

På Sinnerstad Ridcenter bedriver Maria Falk sedan 2008 professionell träning av ekipage och utbildning av hästar. Tysk Beridar- och Meisterexamen** samt över 20 års heltidsarbete med utbildning av hästar och ryttare i Sverige, Tyskland och USA har gett Maria en enorm kunskapsbank att ösa ur.

Maria har ridit in och vidareutbildat dressyr och hopphästar hos bl.a. Gestut Prinsenberg och Burghof. På tävlingar i dressyr och hoppning har hon lotsat mängder av hästar från Lätt till Svår klass.

Under alla år har Maria tränat ekipage. Genom sin tydliga, systematisk och pedagogiska linje har hon tagit flera ekipage från Lätt- till Medelsvår klass. Gemensam nämnare för hela verksamheten är Marias fokus, engagemang och outtröttliga energi för att utveckla ryttare och hästar på alla nivåer.

Sinnerstad Ridcenter är vackert beläget i Lilla Sinnerstad strax utanför Mörlunda på småländska ostkusten. Här finns ljust och fint stall med 22 boxplatser, skrittband, skrittmaskin, flertalet rasthagar samt ridhus och utebana. Den dagliga verksamheten sköts av Maria tillsammans med personal.

På anläggningen bor Maria tillsammans med sin man Iolani och sina två barn, William-Vincent och Zoé-Linnea.

Våra samarbetspartners

 

Logotype_annaljus_prov EQUILINE_Saddle-Division_Logo mw-brodyr-logotype-utan-www